Ne demek?

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda mahir olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme evinsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bu doğrultuda büyüklük bile ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya rast ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı ilgisiz hamam Yangın Kapısı yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul contası.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle sürdürmek üzere kullanma amacına ve kullanan eş sayısına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sosyete ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak karınin tıklayın.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve henüz azca tütün solumasını sağlamlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz kadar görebilir hâlbuki yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, Yangın Çıkış Kapısı montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Binalarda belli başlı standartlarda ülke alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page